| Güldüren Geniş Aile Replikleri | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mlhykc Geniş Aile Üyesi
| Konu: Geri: Güldüren Geniş Aile Replikleri Salı Eyl. 15, 2009 4:19 pm | |
| *zekai : sen bana evde enişte okulda hoca mutfakta aşçı ol yeter
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*cevahir; intahara çok meyilliyim ulvi yükseğe hiç çıkmayalım baksana hiç sevenimiz yokmuş. ulvi; ayıp ettin ben varım ya cevo cevahir; yürü lan hacimsiz. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*cevahir; bu nasıl tıp lan kaportajı mehmet ustaya gitsem daha az hasar görürdüm. ulvi; tıp ama cevo bak düzeldin cevahir; başalarım lan tıpına tıpsız. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*cevahir; kendini tekerlekli sandalye ile çeviren ulviye, lan deli bilimsel kurumda deli deli hareketler yapma lan çoçuk doktoruna götürürüm seni.
*şukufe; bilal cevahire vurmuşssun allah cezanı versin emi bilal; haa önüme atladı bende gelişine vurdum. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*şukufe; bak doğru söyle cevahir çok pis beddua ederim sana yürüyemeyecekmiisn artık cevahir; ne yürümesi yürüyecek halde değil sürünecek haldeyim. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
mlhykc Geniş Aile Üyesi
| Konu: Geri: Güldüren Geniş Aile Replikleri Salı Eyl. 15, 2009 4:20 pm | |
| *mürsel: - aşkım evide tutcam yakında hatta bir tane buldum, bir oda hiç salon. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*cevahir; hayırlı işler menisküsüm hayırdır bu ne surat denize sıfırım? şukufe; kuddisi amcayla konuştuk sizinkiler beni isteyeceklermiş cevahir; demek ondan bana bozuksun sen ne oldu kazadan sonra belden aşağım tutmayınca sende beni mi tutmadın? dön ve tekrar tuşuma bas şukufem ben seni seviyorum.
hahhah [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*cevahir; sana çömerek evlenme teklif etmek isterdim yerden yükseğim ama çömecek yerlerim işlevsiz benimle evlenir misin? [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
mlhykc Geniş Aile Üyesi
| *sevim; nazan kına geceni mahfetmek istemezdim ama sizinkilerin kahvede eğlendiğini biliyor musun? nazan; haa biliyorum kağıt magıt oynacaklardı sevim; evet ama hep bacak ve kız çıkıyor.
*cevahir hadi mürsel gidelim vedalaş bekarlığınla nazan; hoop olmaz mürsel burada kalacak mürsel; hoop ben burada kalıyorum cevahir; napıcan lan kına mı yakıcan neticene kahya çevir şu mürseli bekarlığa. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
*cevahir; kız medeni kanunum bizim düğünümüz daha halka açık olacak sen bakma nazana o kırsal seviyor. | |
|
| |
mlhykc Geniş Aile Üyesi
| *nazan: baba ya bu gidişle benim düğünüm bahçede olucak. zaten nişanım da bahçede olmuştu. e oldu olacak çocuğu da bahçede doğururum. iyice tabiat ana olurum.
*mürsel - niye böyle yapıyosunuz olm? şişko keçe - hocam biz özünde iyi çocuklarız ama çocukluk dönemine ait kötü anılarımız var.
*ulvi- cevo baksana şükufe sana çapraz bağlıyor. cevahir- sen beni onunla başbaşa bırak ben onu çapraz yan bağlarım. [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
mlhykc Geniş Aile Üyesi
| zekai: lan keçe kardeşler, gelin lan buraya.
keçe kardeşler: bize mi diyosun lan sen çitlenbik.
zekai: oğlum gelsenize.
keçe kardeşler: ne istiyosun lan?
zekai: çıkışta bekleyin lan sığır sürüleri, siz hepinizsiniz ben tekim.
keçe kardeşler: (gülerek) oğlum biz böyle çok güçlü olduk be, al bizim boğaç'ı da senden olsun.
zekai: rahat ol sen, ağzınızı kırdıktan sonra hepiniz benden olacaksınız.
[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|
| |
¢єναнιя Yeni Üye
Kayıt tarihi : 10/09/09 Mesaj Sayısı : 51 Nerden : İzmir Üye Puanı : 81
| Konu: Geri: Güldüren Geniş Aile Replikleri Salı Eyl. 15, 2009 5:37 pm | |
| Çok Güzeller. | |
|
| |
dENİz Yeni Üye
Kayıt tarihi : 08/10/09 Mesaj Sayısı : 31 Nerden : saane xD Durumunuz : Müzik,Basketbol Üye Puanı : 38
| Konu: Geri: Güldüren Geniş Aile Replikleri C.tesi Ekim 10, 2009 3:54 pm | |
| Paylaşımın için tşkrlr yerlerdeyim | |
|
| |
Reine Yeni Üye
| |
| |
ANAKİN_PADME Yeni Üye
Kayıt tarihi : 15/01/10 Mesaj Sayısı : 78 Nerden : YURT ODASINDAN:)) Üye Puanı : 109
| Konu: Geri: Güldüren Geniş Aile Replikleri C.tesi Ocak 16, 2010 2:26 am | |
| ZEKAİ DEN TAYANCA:İnsan derisinden SIĞIR! | |
|
| |
ANAKİN_PADME Yeni Üye
Kayıt tarihi : 15/01/10 Mesaj Sayısı : 78 Nerden : YURT ODASINDAN:)) Üye Puanı : 109
| Konu: Geri: Güldüren Geniş Aile Replikleri Perş. Ocak 21, 2010 11:22 pm | |
| CEVAHİR
:Bilal sana koç hediye etti mi ya la?
ŞÜKUFE:Etmedi ya la.... | |
|
| |
hayal Yeni Üye
Kayıt tarihi : 20/01/10 Mesaj Sayısı : 54 Nerden : istanbul Durumunuz : müzik ve dans Üye Puanı : 54
| Konu: Geri: Güldüren Geniş Aile Replikleri C.tesi Ocak 23, 2010 6:47 pm | |
| çok komik ya paylaşım için teşekkürler. | |
|
| |
| Güldüren Geniş Aile Replikleri | |
|