| Yeni Geniş Aile Replikleri | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
¢єναнιя Yeni Üye
Kayıt tarihi : 10/09/09 Mesaj Sayısı : 51 Nerden : İzmir Üye Puanı : 81
| Konu: Yeni Geniş Aile Replikleri Paz Eyl. 13, 2009 3:04 pm | |
| -zekai= pırıl oruç musun ? pırıl= oruçum zekai= aç bakim diline bakacam pırıl= ya uff ya al bak zekai= ana harbiden oruçsun pırıl= zekai zekai= zekai mi pırıl artık sewgili olduğumuza göre bu zekai lafını atsak sen bana direk aşkım de pırıl=ya demesem abimim kulağına gider zekai= o zaman kulağıma aşkım de wallaha ben kimseye demem
saltuk=oo kanka ramazanda aşk başkadır ha zekai= günaha sokma bizi tibet sığırı
mürsel:cevahir!!Çok pis kokuyo ayakların cevahir:aayh miski amber seninkiler sanki lavanta kokuyo.kırıldı la burnumun direği ouffff biz ne hallere düştük ya
mürsel:senin yüzünden..dua et burdayız.sokakta kalıp tecavüze uğrasak daha mı iyi cevahir:la la sus kavalak..bi uyutmadın sus..yat zıbar lan. mürsel:cevahir cevahir azıcık daha sohbet etsek ya korkuyorum ben. cevahir:oğlum yat uyu.şukufenin dükkanını acıcam sabah hadi hadi koyun moyun say hadi
(DAVUL SESİ GELİR)
cevahir:Anam mürsel:anaam aaa cevahir:gel burda çal . gel gel burda çal kafamın içinde çal. mürsel:işini yapıyo adam . cevahir:yat zıbar la.yat zıbar benim ağzımı bozma yat.Oran buran oynamasın yat
(KÖPEK HAVLAR)(mürsel cevahire sarılır)
cevahir:a ana o neydi la..lan titrek bak benim kafamı bozma.koyarım kapının önüne seni haa.Adam akıllı yat la..töbe töbe | |
|
| |
İnformess Administrator
Kayıt tarihi : 09/09/09 Mesaj Sayısı : 128 Nerden : İstanbul Durumunuz : Durumum? =) Yaş : 31 Üye Puanı : 324
| |
| |
MürcéLL Administrator
Kayıt tarihi : 10/09/09 Mesaj Sayısı : 178 Nerden : İstanbul-Esenler Üye Puanı : 467
| |
| |
dENİz Yeni Üye
Kayıt tarihi : 08/10/09 Mesaj Sayısı : 31 Nerden : saane xD Durumunuz : Müzik,Basketbol Üye Puanı : 38
| Konu: Geri: Yeni Geniş Aile Replikleri C.tesi Ekim 10, 2009 5:36 pm | |
| Zuhaaaa paylaşımın için tşkrlr | |
|
| |
hayal Yeni Üye
Kayıt tarihi : 20/01/10 Mesaj Sayısı : 54 Nerden : istanbul Durumunuz : müzik ve dans Üye Puanı : 54
| Konu: Geri: Yeni Geniş Aile Replikleri C.tesi Ocak 23, 2010 6:50 pm | |
| çok komik gerçekten paylaşım için teşekkürler. | |
|
| |
ANAKİN_PADME Yeni Üye
Kayıt tarihi : 15/01/10 Mesaj Sayısı : 78 Nerden : YURT ODASINDAN:)) Üye Puanı : 109
| Konu: Geri: Yeni Geniş Aile Replikleri Perş. Şub. 04, 2010 1:29 am | |
| CEVAHİRDEN ULVİ YE:Otobüste tutunacak yer bulamayınca milleti avuçlayan ULVİ. | |
|
| |
ANAKİN_PADME Yeni Üye
Kayıt tarihi : 15/01/10 Mesaj Sayısı : 78 Nerden : YURT ODASINDAN:)) Üye Puanı : 109
| Konu: Geri: Yeni Geniş Aile Replikleri C.tesi Mart 13, 2010 11:32 pm | |
| 35.Bölüm de Cevo Şükufeye 'SENİ ÇOK SEVİYORUM KOMŞU KIZI'diye mesaj atarken Ekber amca sayesinde herkese yakalandı,sonrada durumu kurtarmak için şu sözleri söylemesi kopmama neden olmuştur:BEN O MESAJI ULVİYE ATTIM, BİZ KENDİ ARAMIZDA ULVİYE HEP KOMŞU KIZI DERİZ... | |
|
| |
ANAKİN_PADME Yeni Üye
| Konu: Geri: Yeni Geniş Aile Replikleri C.tesi Mart 13, 2010 11:36 pm | |
| Cevo:Bana bak Ulvi kimseye Hayat da (Dr.Hayat) kaldığımı söylemiyeceksin,tamam mı? Ulvi:ÖLDÜ MÜ DİYİM CEVO! | |
|
| |
| Yeni Geniş Aile Replikleri | |
|